Skip to content

Event design + Styling studio

Event design + styling studio

WHO THE F* IS ALICE

 

I am she

Let me introduce myself:
Thirty-something, a sucker for romance, dromer, enthousiast over ‘all things pretty’ en verwonderd door de kleine & grote dingen in het leven. Jep, that’s me.

WHAT DO I DO?

Sinds 2021 ben ik met veel passie Experience & Event Designer bij Studio Alice. En wat ik daar doe? Luisteren. Of toch voor een groot deel. Naar jullie dromen en verhalen. Om me daarna helemaal, tot in het kleinste detail, te verdiepen in het design van jullie event.

Contacteer me en let’s create your wonderland ❤

WE SPEND SO MUCH TIME AND ENERGY IN GETTING TO KNOW YOU.

BUT THIS MAKES THE DIFFERENCE BETWEEN JUST PLANNING & STYLING A WEDDING.

AND CREATING AND DESIGNING A COMPLETE EXPERIENCE.