Skip to content

Alice for events

LET'S CREATE YOUR EXPERIENCE

| CREATIVE DIRECTION

Let’s face it. We gaan niet meer naar een event voor een ‘goei feestje’. We willen ontsnappen, voelen, ontdekken, beleven. We willen worden meegesleurd in een wereld die even van ons lijkt te zijn, die ons inspireert, prikkelt, oplaadt en doet zinderen.

We thrive on your stories. Jullie identiteit en cultuur. Het event moet kloppen met wie jullie zijn. Het moet gebracht worden met respect voor jullie unieke cultuur en identiteit. 

That’s why we spend time on getting to know you first. We absorberen de persoonlijkheid van jullie brand. Alle grote en kleine kantjes. Tot we jullie echt begrijpen en kennen. Alleen zo kunnen we jullie verhaal omzetten naar een meeslepende experience.

What can we do?

1) STORY TELLING

Storytelling is een krachtige tool om het publiek mee te nemen in jullie verhaal. Met storytelling helpen we je om een boodschap over te brengen, emoties op te roepen en een memorabele ervaring te creëren.

2) STYLING

We nemen de styling voor jullie eent volledig onder handen met respect voor jullie identity, het verhaal dat jullie willen vertellen en de beleving die jullie willen creëeren.

3) CREATIVE DIRECTION

We nemen het hele plaatje onder de loep. Van communicatie tot branding, van styling tot entertainment. No stone is left unturned.